.

BEVESTIGINGSMATERIALEN VOOR EEN PLAT DAK

DCE Dakmaterialen levert professioneel gereedschap voor de vakman die op eenzame hoogte werkt. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij altijd in staat om u een passende en kwalitatieve oplossing te bieden. Dit gaat verder dan het leveren van kwalitatieve gereedschappen en producten. Zo kunt u vanzelfsprekend rekenen op onze snelheid en persoonlijke service. Voor ieder project zorgt ons team voor een passende oplossing.

Producten voor dakdekkers

Binnen ons assortiment bieden wij een groot aanbod platdakbevestigers. Deze hoogwaardige bevestigingsmiddelen zijn uiterst geschikt voor het mechanisch bevestigen van platdakconstructies van bedrijfspanden en industriële gebouwen.

De platdak bevestigers zijn leverbaar voor ieder type ondergrond (beton, hout, cellenbeton en staal). Hieronder ziet u enkele producten uitgelicht:

Zelfborende platdakschroeven

Zelfborende dakschroeven zijn de ideale bevestigingsoplossing als het gaat om het bevestigen van isolatie of dakfolies aan dakvloeren bestaande uit plaatstaal, aluminiumplaat, hout of materialen op houtbasis – ongeacht of het een nieuw gebouw is of een renovatieproject.

Beton en cellenbeton schroeven

Als het gaat om het bevestigen van isolatie of dakfolies aan onderconstructies van beton en cellenbeton, bereikt u met de beton- en gasbetonschroeven de beste resultaten. Bij renovaties is het uitvoeren van uittrekproeven op de locatie door ons serviceteam altijd wenselijk.

Metalen drukverdeelplaatjes

Metalen drukverdeelplaatjes vormen een eenheid met de platdakschroeven voor staal, hout, beton- en cellenbetonschroeven voor het bevestigen van isolatiematerialen en dakfolies op dakvloeren van plaatstaal, hout, materialen op basis hout, beton en cellenbeton.

Platdakprofielen FP

Met het nieuwe metalen railbevestigingssysteem voor mechanische bevestiging van dakfolies zijn bijna alle toepassingen mogelijk. De stijve rail met alu-zinkcoating heeft drie verschillende gatdiameters. Dit biedt diverse bevestigingsmogelijkheden met zelfborende dakschroeven, klassieke dakparkers, raamankers en deels ook in combinatie met een speciale kunststof tule om koudebruggen te verminderen. Het platdakrail bevestigingssysteem voor metaalprofielen is een goedgekeurde oplossing voor alle toepassingen op platte daken volgens de Europese Technische Goedkeuring ETA-07/0013 en voor wandaansluitingen volgens ETA-10/0305.

Kunststof drukverdeelplaatjes

Voor speciale vereisten van weerstand tegen opgelegde belastingen, adviseert DCE Dakbedekkingen tules in combinatie met schroeven. Het hoogwaardige kunststof vermindert ook effectief koudebruggen.

Platdak ankers

Het platdakanker is uitermate geschikt voor het bevestigen van isolatiematerialen en dakfolies op bouwmaterialen zoals beton en cellenbeton. Het gebruik van de platdakankers wordt ook aanbevolen voor betonwelfsels. De ankerhuls gemaakt van hoogwaardig kunststof vermindert ook effectief koudebruggen. Het telescoopsysteem beveiligt tegen het doortrappen, zelfs bij zachte isolatie.

FM approvals

Bij het samenstellen van ons assortiment houden wij vanzelfsprekend rekening met de FM approvals voor de meeste dakbaanleveranciers.

Korte lijnen en snelle levertijden

Wij leveren uw platdak- en afschotbevestigers met eigen vervoer of een vaste koerier af op de bouwplaats. Hierbij kunt u nog steeds rekenen op korte levertijden!

Windlastberekeningen voor dakspecialisten

DCE Dakbedekkingen biedt niet aleen producten voor het platte dak maar wij zijn tevens uw partner voor een vakkundig advies. Op verzoek kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het maken van windlastberekeningen. Zo bepalen we efficiënt het aantal bevestigingsmiddelen per m2. Met het optimale legplan en de juiste materialen in de hand bent u in staat om het project succesvol te starten en af te ronden!

Professioneel gereedschap voor dakdekkers

Naast de platdakbevestigers bent u bij DCE Dakbedekkingen ook aan het juiste adres voor de benodigde gereedschappen. Denk hierbij aan een hetelucht föhn, breedsleufmondstukken, werkhandschoenen, verlengkabels, kniebeschermers, borensets, slijpschijven, aandrukrollen, naadtesters en een lasnaad controlehaak.

Keuring van klimmaterieel en valbeveiligingen

Volgens de ARBO-wetgeving dienen gereedschappen en arbeidsmiddelen jaarlijks door een deskundige te worden gecontroleerd en geïnspecteerd. Hieronder vallen ook het klimmaterieel, de hijsmiddelen en de valbeveiligingen.

DCE Holland is officieel bevoegd om klimmaterieel, hijsmiddelen en valbeveiligingen te keuren. Na de keuring ontvangt u van de keurmeester een keuringsrapport. Voldoen de materialen/ gereedschappen aan de wettelijke normen, dan worden deze voorzien van een keuringssticker. Zo kunt aantonen, dat u uw verplichting t.a.v. de ARBO-wetgeving nakomt.

Advies

Heeft u vragen over platdak bevestigers, gereedschappen of veiligheidskeuringen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op: 06 55 81 08 56. Wij helpen u graag!